Vad är Gobil?

Gobil erbjuder ett helt nytt sätt att köpa och sälja bilar mellan bilhandlare och privatpersoner.

Med hjälp av vår digitala plattform säljer ni bilar i en transparent auktionsprocess där Gobil ger er provision för varje bil ni säljer.

Genom att erbjuda en plattform för bilauktion som gynnar både köpare och säljare så är det enklare än någonsin tidigare att genomföra en bilaffär. Inga dolda avgifter eller medlemsavgifter. Vi tar ut en slagavgift från köpare och från denna slagavgift ger vi dig som säljare provision. Gobil vill att en bilaffär ska vara lönsam och smidig för alla parter.

   Transparent budgivning

   Inga dolda avgifter

   Verifierade budgivare och säljare

   Kommission för varje såld bil

Till auktionsplattformen →
Hur ni kommer i gång som säljare

Skapa ett konto och sälj till bilhandlare och privatpersoner eller välj någon av de båda hur enkelt som helst med hjälp av vår plattform. Auktionsförfarandet kan vara i upp till 7 dagar. När bilen sålts ger vi er som säljare en provision för att ni använt vår plattform.

Vi har inga dolda avgifter. Ni betalar 79 kronor för att lägga upp en annons och tjänar en generös provision för varje såld bil. Gobils mål är att bli det självklara valet när det gäller att bilhandel. Med vår digitala plattform och högklassiga service så hoppas vi kunna hjälpa dig att hitta en ny ägare till din bil så smidigt som möjligt.

Hur ni kommer i gång som köpare

Ni kan enkelt filtrera bilar för att hitta just de bilar som ni är ute efter. När ni ser ett fordon ni gillar går ni smidigt och lägger ett bud ni känner är bekväma med. Ni kan se andra aktörers bud på annonserna vilket är en stor fördel för att vinna hem bilen ni är intresserade av.

Utöver budgivning så erbjuder vi ett par andra verktyg för både köpare och säljare för att underlätta som ni kan se i början av sidan.

Kommission för varje såld bil


Skapa ett konto enkelt och snabbt. Sedan bestämmer ni vem ni vill annonsera bilen mot, både bilhandlare & privatpersoner eller endast bilhandlare. Ni gör detta val hur enkelt som helst med hjälp av vår plattform. Auktionsförfarandet kan vara i upp till 7 dagar. När bilen sålts ger vi er som säljare en provision för att ni använt vår plattform.

Utöver budgivning så erbjuder vi ett par andra verktyg för både köpare och säljare, så som KÖP NU och DIREKTBUD.

Gobil erbjuder många unika funktioner
för att underlätta er bilhandel:

  • Automatisk hämtad bilinformation
  • Reservationspris
  • Köp nu
  • Direktbud
  • Provision
  • Välj auktion upp till 7 dagar
  • Inga extra kostnader
  • Synliga bud
  • Bilhistorik
  • Offentliga frågor

Steg för steg guide

Steg 1
Sälja bil

Ni lägger upp en bil som ni vill sälja. Ange registreringsnummer, information, bilder m.m.

Steg 2
Sätt pris

Ni väljer reservationspris sedan kommer sidan själv att räkna ut startpriset. Bilen kommer inte säljas om reservationspriset inte är uppnått.

Steg 3
Auktionen går live

Er annons går live upp till 7 dagar i auktionsform. Efter att annonsen är publicerad behöver ni inte göra något mer. Vi på Gobil tar hand om resten gällande auktionen.

Steg 4
Auktionen avslutas

Efter max 7 dagar avslutas auktionen. Har budgivningen gått över reservationspriset så har vi ett vinnande bud och kontaktuppgifter byts ut via vår plattform. Har reservationspriset inte nåtts så har man möjligheten att starta om auktionen.

Steg 5
Provision

Gobil kommer att ge er provision för varje bil ni säljer genom vår plattform.

Till auktionsplattformen →
För slutligt försäljningspris upp till:    Slutlig avgift för Köparen:
50 000,00 kr      499,00 kr
100 000,00 kr     799,00 kr
150 000,00 kr     999,00 kr
200 000,00 kr 1 499,00 kr
250 000,00 kr 1 999,00 kr
300 000,00 kr 2 499,00 kr
350 000,00 kr 2 999,00 kr
400 000,00 kr 3 499,00 kr
Över 400 000,00 kr 3 999,00 kr

Få vårt nyhetsbrev